tisdag 13 mars 2012

Bakad potatis med fyllningar

Kvällen bjöd på bakad potatis med currykyckling och tonfiskröra. Mustafa verkade dock inte så erfaren med att äta bakad potatis. Han hade nämligen suttit och ätit allt skal från potatisen tills han upptäckte att det var det ända som jag inte hade ätit..

  1. Tvätta potatisen och stick hål i den.
  2. Lägg den i folie och låt vara i ugnen i ca 1h i 225 grader.
Kyckling & curry röra
  1. Dela kycklingfiler i mindre bitar i stek i olja. Krydda gärna med lite kycklingkrydda.
  2.  Hacka rödlök och blanda med gräddfil, majs, curry, salt, peppar och lite gurkmeja för färgens skull.
Tonfiskröra
  1. Hacka rödlök och blanda med en halv citron, gräddfil, majonnäs, tonfisk, salt, peppar & chilli.

1 kommentar:

  1. Ha, ha, ha han är för go!! Tydligen var det väldigt gott! kram mamma

    SvaraRadera