fredag 18 februari 2011

Marabou Mango

Under 2011 ska det komma ut tre nya marabou sorter med exotiska inslag. Marabou Mango är den första och kom ut i affärerna v6. 
Har själv inte smakat den än, men eftersom jag älskar mango är detta något jag ska leta efter imorgon när jag ska och handla!


2 kommentarer:

  1. Jag har faktiskt unnat mig en bit eller två och jag blev både glatt överraskad men också besviken. Vi är ju chokladfantaster i skolan och brukar ha chokladprovning i samband med varje Marabou limited-release. Förra året var vi rungande överens om att Marabou-passion var lite i det sötsliskigaste laget därför var förväntningarna kanske inte på topp nu inför mango. Men faktum är att mango i samband med mjölkchoklad blev både somrigt och fräscht. Tyvärr har man dock lagt i för få bitar mango och det känns istället som en helt vanlig Marabou mjölkchoklad med en och annan mangobit...OM man har tur att hitta dem dvs.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag håller med dig om att där är få bitar av mango. De flesta bitarna smakade bara vanlig choklad, men när man väl fick sig en tugga av båda smakade det gott:)

    SvaraRadera