måndag 14 februari 2011

Restauranger i Malmö

Eftersom att jag älskar att gå ut och äta på olika restauranger tänkte jag dela med mig av min top fem-lista på restauranger här i malmö.

  1. Indian curry hut Supergod restaurang med alla indiska grytor som du kan tänka dig. Ris läggs upp på stora fat och stora mumsiga naanbröd serveras till. Ligger på Bergsgatan 28 Malmö.
  2. Rosegarden Är du sugen på asiatisk mat någon dag och är väldigt hungrig är det hit du ska gå! Ät hur mycket du vill och orkar, här serveras allt från sushi till grytor, friterat och wokat. Rekommenderar att äta lunch här. Ligger på Stor nygatan59 Malmö.
  3. Greenmango Liten mysig thairestaurang vid möllan. Här serveras goda och vällagde thairätter som får en att minnas tillbaka till Thailand. Rekommenderar dock att boka innan eftersom att restaurangen är välbesökt. Ystadgatan 10 Malmö.
  4. Elysee Populär för sina fonduer och läckra såser. Perfekt att gå till om man vill ha en mysig middag. Malmborgsgatan 7 Malmö.
  5. Krua thai Väldigt god thairestaurang med underbar mat och bra priser. Finns även i centrum som snabbmatsrestaurang (krua thai express) dock inte samma känsla som på restaurangen. Möllevångstorget 12 Malmö.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar