söndag 24 juli 2011

Frusen mango

En varm dag är det väldigt gott att äta frusen mango!
smakar nästan som glass fast mycket nyttigare:)

5 kommentarer:

  1. Har du ätit Pakora någon gång? Det är jätte lätt och gott om man äter det med någon dipp eller bara yoghurt ;)

    SvaraRadera
  2. Hej! Jag har just lagt upp sidan Receptplatsen.se och letar lite matintresserade att hjälpa fylla på med recept osv. Länkar gärna till din blogg från sidan eller lägger till en artikel om du vill skriva en.

    Receptplatsen.se kommer även ha en iPhone och Android app för att organisera sina recept, kokböcker och matsedlar.

    Mvh,
    LeChef@mygourmetrecipes.com

    SvaraRadera
  3. Pakora har jag faktiskt aldrig hört talas om, är det grönsaker eller?:)

    SvaraRadera
  4. man ska ta potatis och skiva det i mycket tunna skivor. Sen tar man en sorts mjöl (Kommer inte ihåg namnet) och gör en smet av det, vatten, kryddor som man tycker om och jätte lite bakpulver.Smeten ska inte vara för tjock eller för tunn. Sen är det bara till att doppa potatisen i smeten och fritera det.

    Något som blir godare är att man tar de grönsaker man tycker om och skär det i små bitar och lägger in det i smeten. Man rör om lite så att allt blandas med smeten.
    Använd en sked för att lägga in lite i oljan och fritera det.

    SvaraRadera
  5. Nu tror jag att jag vet vad du menar, har för mig att jag ätit det med små potatisbitar, lök och paprika. Ska prova laga det någon gång nu i veckan!

    SvaraRadera