En god gryta med spenat, kyckling och goda kryddor.
Passar perfekt med ris, citronsallad, yoghurt och en bit naanbröd .
- Kyckling
- Spenat ( går lika bra med bladspenat som hackad spenat)
- 1 st Lök
- 2 st vitlöksklyftor
- Salt, peppar, fänkål, cayennepeppar, ingefära, kycklingkrydda & curry.
- 2 msk yoghurt
- Hätta upp olja och värm upp alla kryddorna.
- Stek hackad lök och vitlök tillsammans med kryddorna.
- Lägg sedan i den tärnade kyckling och stek tills den börjar få en yta.
- Häll i spenaten och låt grytan koka upp i ca 20 min.
- Precis innan grytan är färdig för att servera kan man toppa med lite yoghurt och koriander.
Du har också haft problem med din blogg ser jag :-( Inlägg som är borta *suck* Fin picknickkorg i alla fall :-) Kram
SvaraRadera