torsdag 30 maj 2013

Cake pops!


Något som har blivit väldigt modernt på kakbordet är Cake pops. Dessa små godingar består utav söndersmulade kakor blandat med cream cheese & doppade i choklad.
Just mina cake pops är gjorda på ballerina och oreokex!

Du behöver:
1 paket ballerina kex
1 paket oreo kex
Cream cheese
Choklad

  1. Mixa eller smula sönder dina kex.
  2. Blanda sedan i cream cheese. Ta lite i taget, viktigt att blandningen är fast.
  3. Rulla till små bollar och låt stå i kylen i ca 30 min.
  4. Smält choklad och börja med att doppa pinnarna i chokladen, detta gör att bollarna fäster bättre.
  5. Tryck i pinnen i bollen och doppa sedan hela i chokladen.
  6. Strö över lite strössel och ställ i kylen i ca 30 min tills chokladen stelnat.
  7. Ett tips är att ha pinnarna i en skål med antingen kokos eller socker, detta för att de ska stå stadigt.
  8. Därefter är det bara att njuta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar