Blev så väldigt sugen på att äta hemlagad kofta idag med tabouleh, så det fick det bli!
Du behöver:
- Köttfärs
- vitlök
- lök
- olivolja
- salt, peppar, cayennepeppar, kebabkrydda, ingefära, allkrydda, spiskummin.
- ströbröd
- Riv, lök och vitlök och blanda med köttfärsen
- blanda i alla kryddorna, olivolja och lite ströbröd
- blanda färsen väldigt mycket
- forma sedan till smala & avlånga köttbiffar och stek i olja.
En liten bild på mig och Mustafa från när vi var i Turkiet. Här åt vi kofta i stort sätt varje dag!
Jag blir sugen både på maten och semester! kram mamma
SvaraRaderaVi åt turkisk mat på Entré förra helgen. Istanbulmix med köfte och bulgur. Jag och Amanda delade på en portion och vi var lika lyriska båda två. Var grymt gott!!!!! Finns speciell köftekrydda som jag hoppas kunna hitta snart. Kram
SvaraRadera